• Vasútállomás

  • Gazdag szántók és ültetvények

  • Közösségi ház

  • Családi házak

  • Társas házak .

  • Református templom

  • Játszótér.

  • Pihenés és kikapcsolódás.

  • A csárdaszállási réteken.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A csardaszallas.hu internet hírportálon az egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására pl. név, e-mail cím stb. Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

A csardaszallas.hu a látogatóiról kizárólag statisztikai formában gyűjt automatikusan generálódó információkat: pl. látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram!

Oldalaink linkeket tartalmazhatnak más weblapokra is. A csardaszallas.hu hírportál kiadója és szerkesztősége azonban nem vállal felelősséget más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

A cikkek és hozzászólások megjelenésének alapvető szabályai a csardaszallas.hu hírportálon

A csardaszallas.hu hírportálon a hírek, hirdetések megjelentetése, a fórum hozzászólás moderált. Ez azt jelenti, hogy a moderátornak joga van a megjelenésre szánt híreket, hirdetéseket, bejegyzéseket és hozzászólásokat ellenőrizni, azok megjelenését korlátozni vagy megtagadni. A moderátor minden esetben a kulturált, egymás jogait szem előtt tartó, technikailag áttekinthető kommunikáció elősegítésének érdekében cselekszik.

A csardaszallas.hu portál minden felhasználójára egyaránt érvényesek a működési alapelvek!

A moderátoroknak törölniük kell minden olyan hírt, hirdetést és hozzászólást, ami jogszabály ellenes, illetve ha a megjelent tartalommal kapcsolatban egy harmadik személy jogai megsértésére vagy jogszabály ellenességre hivatkozással megkeresi a csardaszallas.hu hírportált. A moderátorok a csardaszallas.hu hírportál szerkesztőségi munkatársai közül kerülnek ki. A moderátorok nem saját értékítéleteik alapján, hanem az előre lefektetett alapelvek alapján véleményezik a hozzászólásokat. A moderátor elsősorban a hozzászólás hangnemét, a feltöltésre szánt hír, hirdetés vagy hozzászólás esetlegesen jogsértő vagy törvénysértésre buzdító voltát mérlegeli.

A hírek, hirdetések megjelentetésének alapelvei:

- A megjelenésre szánt hír, hirdetés csak saját forrású lehet.
- Tilos más személyek személyes adatait az érintett beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozni, vagy mással közölni. A személyes adatok jogosulatlan nyilvánosságra hozatala esetén a moderátorok az érintett felhasználót azonnal és véglegesen is eltilthatják a csardaszallas.hu hírportál használatától!
- Tilos a csardaszallas.hu portál oldalain sértő, obszcén, vulgáris, gyűlöletkeltő, rasszista, vagy más személyek és közösségek személyiségi jogait, illetve egyébként jogszabályokat sértő hír, hirdetés és bejegyzés megjelenítése!

A hozzászólások és a moderálás alapelvei:

A csardaszallas.hu minden olvasója számára biztosítja a lehetőséget, hogy regisztrálás után közvetlenül hozzászóljon a fórum témáihoz. Célunk, hogy helyt adjunk az eltérő véleményeknek, érdemi vitáknak.

A hozzászólásokat a következő általános elvek szerint szerint moderáljuk.

- A hozzászólás kizárólag a fórum témákkal, hírekkel, információkkal kapcsolatos véleménynyilvánítás lehet!
- A hozzászólásban nem szabad sem a cikkíró, sem másik felhasználó, sem bármely más ember, vagy embercsoport személyiségi jogait megsérteni!
- Nem szabad az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdító hozzászólást közzétenni!
- Azonnal törlünk minden törvénybe ütköző hozzászólást. Nem tűrjük a felhasználókat, a szerzőket vagy közéleti szereplőket érintő durva személyeskedést, töröljük, vagy olvashatatlanná tesszük az alpári, agresszív, rasszista, gyűlöletkeltésre és megfélemlítésre alkalmas bejegyzéseket is. Az idegen nyelvű trágár kifejezéseket is töröljük.
- Reklámok és szervezett kampányok, politikai propagandaakciók számára nem biztosítunk teret.
- Kitiltjuk és töröljük azokat, akik a csardaszallas.hu elveivel és minőségével összeegyeztethetetlen tartalmú oldalak linkjeit helyezik el, vagy regisztrációjukat kizárólag másutt található blogjaik reklámozására használják.

A csardaszallas.hu portálon minden hozzászólás előre moderált, mely esetben csak a már a moderátorok által jóváhagyott üzenetek kerülnek ki.

A moderátorok tévedhetnek, de a céljuk, hogy a Hozzászólás megmaradjon a szabad kommunikáció egyik lehetőségének, eszközének - anélkül, hogy ezzel a szabadsággal bárki visszaélne.

A moderátorok szívesen fogadnak hozzászólásokat a csardaszallas.hu portál szerkesztőségére elküldött e-mailben, amelyekben felhívják figyelmüket egy-egy problémás hozzászólásra. Ezért kérünk valamennyi hozzászólót, hogy ha ilyen megnyilvánulást lát, azonnal hívja fel rá a moderátorok figyelmét.

Új hozzászólás feltöltésére csak regisztrált felhasználóinknak van lehetőségük. A csardaszallas.hu portál hírei, hirdetései és egyéb publikus információi, illetve a fórum hozzászólásai és a vendégkönyv bejegyzései regisztráció nélkül olvashatók. Hozzászóláshoz azonban ingyenes regisztráció szükséges. A felhasználó által feltöltött bármely tartalom a saját felhasználóneve alatt jelenik meg!

A regisztrációs adatokkal a csardaszallas.hu portál semmilyen körülmények között nem él vissza. A regisztrált felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik az általa feltöltött hozzászólásaiért. A hírek alatt megjelent hozzászólások sohasem tükrözik a csardaszallas.hu portál véleményét. A hozzászólások sohasem tekinthetők szerkesztőségi véleménynek, ezek tartalmáért a csardaszallas.hu portál nem vállal felelősséget.

Szerzői jogok

A felhasználók a hír, hozzászólás és egyéb tartalom elküldésével korlátlan felhasználási jogot adnak azokra a csardaszallas.hu portál részére. A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért - a kiadó által felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt - a kiadó nem felel.

A csardaszallas.hu portálon található információk jóhiszeműen kerülnek felhelyezésre és azok kizárólag csak tájékoztatási célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a szerkesztőség nem ad garanciát. Sem a csardaszallas.hu hírportál kiadója, sem annak alkalmazottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a csardaszallas.hu hírportálra történő belépésből vagy azok használatából, az azon elhelyezett információk felhasználásából erednek.

A csardaszallas.hu kiadója fennttartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.


Csárdaszállás Község Önkormányzata

Impresszum

Kiadó Kiadásért felelős Szerkesztő
Csárdaszállás Községi Önkormányzat
5621 Csárdaszállás Petőfi u. 17.

Nagy Zsolt Sándorné polgármester
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Török Zoltán rendszergazda
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.