• Vasútállomás

  • Gazdag szántók és ültetvények

  • Közösségi ház

  • Családi házak

  • Társas házak .

  • Református templom

  • Játszótér.

  • Pihenés és kikapcsolódás.

  • A csárdaszállási réteken.

Nyomtatványok

Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK)


Az állampolgárokkal való elektronikus kommunikációban az erre a célra megtervezett elektronikus űrlapok használatára van lehetőség. Az állampolgárok a Hivatalunk által tervezett elektronikus űrlapokat jelenleg a Hunya.hu honlapjáról töltik le, majd pedig a Kormányzati Portálról, illetve a NAV oldaláról letölthető ÁNYK-val töltik ki. Az űrlap lehetővé teheti további fájlok csatolását is, még a küldésre megjelölés előtt. A kitöltés befejeztével az űrlapot az állampolgár megjelöli ügyfélkapus beküldésre (ekkor a kitöltött űrlapot az ÁNYK tömöríti, titkosítja és létrehozza a kr borítékot .kr kiterjesztéssel).

Az Általános Nyomtatvány Kitöltő a Kormányzati Portálon érhető el
(http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/szolgaltatasok/adonyomtatvany.html).

Az ÁNYK-ról
ezen a linken míg az ügyfélkapus regisztrációról itt olvashat bővebben.
 
Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy a nyomtatványok Ügyfélkapus beküldése előtt a HU13BEUINT nyomtatvány kitöltésével és hagyományos dokumentumként történő beküldésével jelezzék elektronikus kapcsolattartási igényüket és kapcsolattartójuk adatait.

Csárdaszállási Önkormányzat elektronikus nyomtatványai (ÁNYK)

 

Helyi adózás

 

CS17IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2017-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál és egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS16IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2016-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál és egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS15IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2015-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
CS15IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2015-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS14IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2014-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
CS14IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2014-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS13IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2013-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
CS13IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2013-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS12IPA - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2012-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának normál módú bevallását teljesíteni.
CS12IPA_EGY - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a 2012-ik adóév állandó jellegű iparűzési adójának egyszerűsített módú bevallását teljesíteni.
CS13BEJVALT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet az adózással kapcsolatos bejelentkezést és változás bejelentést benyújtani. A nyomtatvány hatályát vesztette 2014. január 1-től!
CS14BEJVALT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet az adózással kapcsolatos bejelentkezést és változás bejelentést benyújtani.
CS13AIGKER - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon lehet a helyi adóhatóságtól általános vagy nemleges adóigazolást igényelni. A nyomtatvány elektronikusan is benyújtható.
CS13BEUINT - jelű nyomtatvány. Ezen a nyomtatványon kell az elektronikus kapcsolattartási igényt bejelenteni.
CSAONK_K02 - jelű nyomtatvány az önkormányzati közigazgatási szerv határozatának bírósági felülvizsgálata iránti keresetlevél benyújtásához

 

Impresszum

Kiadó Kiadásért felelős Szerkesztő
Csárdaszállás Községi Önkormányzat
5621 Csárdaszállás Petőfi u. 17.

Nagy Zsolt Sándorné polgármester
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Török Zoltán rendszergazda
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.